Bel voor een afspraak:

06 430 143 26

Waarom de Bicom Optima Plus?

BICOM bioresonantie methode is al in 1978 op de markt gebracht. Deze methode wordt in meer dan 50 landen toegepast en is wereldwijd het meest verkochte bioresonantie-apparaat . Ruim 35 jaar ervaring en aanvoer van meetgegevens van patiënten over de hele wereld zorgen nu voor de prachtige resultaten die bereikt worden met behulp van de Bicom. De meest recente bevindingen worden gebruikt voor voortdurende ontwikkeling van het Bicom apparaat. De doeltreffendheid van de Bicom  bioresonantie methode is doormiddel van een veelvoud aan studies aangetoond.  De methode is onder andere in de Europese Unie, Australië, Rusland, China en Turkije, officieel voor gebruik in de medische wereld als een klasse 2a apparaat goedgekeurd. Het apparaat wordt in verscheidene landen niet alleen gebruikt door artsen en therapeuten in hun eigen praktijk, maar ook in diverse soorten ziekenhuizen.

De BICOM OPTIMA Plus is de Rolls Roys onder de bioresonantie apparaten.
De Bicom Optima Plus (2017) is de opvolger/ doorontwikkelde Bicom optima, welke ik in mijn praktijk gebruik.

Wie werkt er mee?

In Nederland werken op dit moment ongeveer 350 artsen en therapeuten met een Bicom apparaat. Een grote klantenbinding wordt bereikt doordat niet alleen het Bicom apparaat wordt verkocht. Daaraan gekoppeld is een uitgebreide opleidingsstructuur. Er worden diverse (geaccrediteerde) seminardagen gegeven. Er is een uitgebreid seminarprogramma samengesteld voor de beginnende therapeut. Daarnaast worden er jaarlijks diverse verdiepingsseminars aangeboden voor de gevorderde therapeut. De docenten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit  Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In het Bicom apparaat zijn ongeveer 1000 behandelprogramma’s voor ongeveer 400 indicaties opgeslagen. De Bicom wordt het meest ingezet bij de behandeling van diverse allergieën, het ontgiften van het lichaam , huidziektes, onbegrepen klachten, sportblessures, stoppen met roken en gewichtsreductie.

De methode BICOM bioresonantie behoort de alternatieve geneeskunde evenals bijvoorbeeld homeopathie, acupunctuur en andere speciale therapie richtingen. De Bicom bioresonantie therapie als een beproefde therapie methode en wordt erkend binnen de speciale behandelingsrichtingen.
 

In de traditionele geneeskunde is de Bicom bioresonantie methode echter niet onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek en daarom nog steeds niet erkend.

Met de BICOM OPTIMA Plus kan je een juiste diagnose stellen en je kan er therapie mee geven