Waarom de Bicom Optima Plus?

De BICOM OPTIMA PLUS is de Rolls Roys onder de bioresonantie apparaten.

De Bicom Optima Plus (2017) is de opvolger/ doorontwikkelde Bicom optima, welke ik in mijn praktijk gebruik.

BICOM bioresonantie methode is al in 1978 op de markt gebracht. Deze methode wordt in meer dan 50 landen toegepast en is wereldwijd het meest verkochte bioresonantie-apparaat . Ruim 35 jaar ervaring en aanvoer van meetgegevens van patiënten over de hele wereld zorgen nu voor de prachtige resultaten die bereikt worden met behulp van de Bicom Optima Plus. De meest recente bevindingen worden gebruikt voor voortdurende ontwikkeling van het Bicom apparaat. De doeltreffendheid van de Bicom bioresonantie methode is doormiddel van een veelvoud aan studies aangetoond. De methode is onder andere in de Europese Unie, Australië, Rusland, China en Turkije, officieel voor gebruik in de medische wereld als een klasse 2a apparaat goedgekeurd. Het apparaat wordt in verscheidene landen niet alleen gebruikt door artsen en therapeuten in hun eigen praktijk, maar ook in diverse soorten ziekenhuizen.

Wie werkt er mee?

In Nederland werken op dit moment ongeveer 400 artsen en therapeuten met een Bicom apparaat. Een grote klantenbinding wordt bereikt doordat niet alleen het Bicom apparaat wordt verkocht. Daaraan gekoppeld is een uitgebreide opleidingsstructuur. Er worden diverse (geaccrediteerde) seminardagen gegeven. Er is een uitgebreid opleidingsprogramma samengesteld voor de beginnende therapeut (5 dagen). Daarnaast worden er jaarlijks diverse verdiepingsseminars aangeboden voor de gevorderde therapeut. De docenten komen niet alleen uit Nederland maar ook uit  Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland.

In het Bicom apparaat zijn meer dan 1000 behandelprogramma’s voor ongeveer 450 indicaties opgeslagen. De Bicom wordt het meest ingezet bij de behandeling van diverse allergieën, het ontgiften van het lichaam , huidziektes, onbegrepen klachten, sportblessures, stoppen met roken, gewichtsreductie, enz

De methode BICOM bioresonantie behoort tot de alternatieve (lees complementaire) geneeskunde evenals bijvoorbeeld homeopathie, acupunctuur en andere speciale therapie richtingen. De Bicom bioresonantie therapie is een beproefde therapie methode en wordt erkend binnen de speciale behandelingsrichtingen.

Disclaimer

In de traditionele geneeskunde is de Bicom bioresonantie methode echter niet onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek en daarom nog steeds niet erkend.

Met de BICOM OPTIMA PLUS kan een diagnose worden gestelt en tevens behandeld.