Waar kan Bioresonantie goed bij helpen?

De Bicom-Bioresonantietherapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute en chronische allergieën. Pollen, huisstofmijtallergie, koemelkeiwit en tarwe allergie en hieraan gerelateerde voedingsovergevoeligheden. Klachten die hieruit voorkomen zijn vaak te vinden op het gebied van huid (eczeem, zonneallergie, acne, galbulten, jeuk, haaruitval) of klachten van maag en darmslijmvliezen (opgeblazen gevoel, winderigheid,prikkelbare darm, obstipatie of diarree), maar ook Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn kunnen hiermee te maken hebben. De luchtwegen geven klachten als astma, CPOD, bronchitis, sinusitis, en zelfs op het centraal zenuwstelsel kunnen allergieën klachten onderhouden zoals : migraine, neuralgische pijnen, aangezichtspijn, rugpijn, spierpijnen.

Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever, gal, blaas, nieren zijn goed te behandelen. Tevens is de Bicomtherapie effectief bij problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, onvoldoende herstel na ziekte van Pfeiffer, Lyme of andere ziekteverwekkers, reumatische klachten,PMS, menstruatie en overgangsklachten, KNO problemen, kinderziektes en de gevolgen van vaccinaties, sportletsel/blessures, opheffen van (litteken)blokkades.

Daarnaast is het een therapie die ingezet kan worden bij belastingen door bacteriën, virussen, schimmels, gisten, parasieten. Geopathische belasting (aardstralen en wateraders) en belasting door electrosmog (mobiele telefoons, computer, zendmasten, hoogspanningskabels, magnetrongebruik, dect-telefoons, draadloze netwerken etc). Zware metalenbelasting (amalgaam,kwik, lood, aluminium). Klachten of bijwerkingen van reguliere medicatie, antibiotica. Belasting door teveel lightproducten ,aspartaam, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Meer weten?

Aangenaam! Mijn naam is Nico van Andel en ik ben een zeer ervaren Bioresonantie therapeut. Ik heb altijd met Bicom Bioresonantie apparatuur gewerkt.

Neem contact met mij op!

U kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06- 430 143 26.

Of stuur een bericht

Alle velden zijn verplicht