Wie ben ik?

Nico van Andel

Ik ben Nico van Andel, Geboren en getogen in Amsterdam. Op mijn 20e ben ik gaan werken en wonen in de provincie Groningen. Als werknemer heb ik diverse functies vervuld. De laatste jaren als teamleider bij een productiebedrijf. In mijn vrije tijd heb ik altijd veel gesport, boksen, hardlopen, fietsen zwemmen en triatlon. In de sport zag ik natuurtalenten die bijna nooit het podium haalden en minder getalenteerde mensen die heel ver kwamen in de sport. Ik realiseerde me al snel dat succes in de sport gebaseerd is op een totaalplaatje, talent voor de betreffende sport, de fysieke en mentale weerbaarheid van de sporter en het voedingspatroon.

Mijn interesse in het welzijn van mensen, zowel in mijn werksituatie als daarbuiten heeft gezorgd dat ik in de loop der jaren diverse cursussen ben gaan volgen. Zowel op het fysieke vlak als op het mentale vlak. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in voeding en heb de opleiding voedingsleer, gebaseerd op de PNI methode, gevolgd. De kennis en ervaring die ik op de diverse vlakken heb opgedaan, zorgt ervoor dat ik middels een holistische aanpak mensen kan helpen om zich beter te voelen. Omdat ik steeds vaker merkte dat er toch andere oorzaken zaten achter zichtbare ziektebeelden ben ik gaan zoeken naar een manier om deze echte oorzaken beter te kunnen opsporen. Ik heb hier de oplossing gevonden in Bioresonantie.

Met deze methode kan ik verstoringen in het lichaam opsporen en verhelpen. Nadat ik het laatste puzzelstuk heb gevonden in mijn zoektocht om mensen te kunnen helpen zich weer goed te voelen, heb ik mijn praktijknaam veranderd in SumaSano. De betekenis van dit Latijnse woord is: TotaalGezond.

SumaSano

SumaSano staat voor totaal (Suma) en gezondheid (Sano).

Met andere woorden, SumaSano staat voor totale gezondheid. De behandelingen richten zich dan ook op lichaam en geest.

De behandelingen vloeien niet alleen voort uit de kennis die ik verkregen heb uit de studie boeken.Mijn opgedane ervaringen binnen de praktijk en mijn levenservaringen, staan mede garant voor een adequate hulp bij uw problemen.

Meer weten?

Aangenaam! Mijn naam is Nico van Andel en ik ben een zeer ervaren Bioresonantie therapeut. Ik heb altijd met Bicom Bioresonantie apparatuur gewerkt.

Neem contact met mij op!

U kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06- 430 143 26.

Of stuur een bericht

Alle velden zijn verplicht