Eet, beweeg en leef bewust

Heb je een klacht en wil je er blijvend vanaf? Wil je meer energie, gezonder leven of meer weten over volwaardige voeding?

Een goede voeding en levensstijl zijn belangrijk voor je gezondheid. Maar wat is nu goede voeding? Voor de één kan bepaalde voeding goed zijn en voor de ander niet. Of je nu een klacht hebt of preventief advies wilt, ik help je graag met een advies op maat om jouw gezondheid te verbeteren.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uitgebreid je vraag en gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klacht. Middels een uitgebreide annamnese proberen ik een zo compleet mogelijk beeld van je te krijgen om een persoonlijk afgestemde oplossing te bieden. Ik geef je inzicht in de werking van je lichaam en het belang van volwaardige voeding. Zo stellen we samen jouw persoonlijke behandelplan op, en ontvang je een voedings- en leefstijladvies op maat.

Je kunt nu zelf actief aan de slag om jouw doel te bereiken, zoals een gezondere levensstijl of het verdwijnen van je klachten. Samen streven we naar een optimale gezondheid.

Vraag je jezelf af hoe jij je gezondheid kunt verbeteren?

Maak dan een afspraak!